Nyheder fra Orienteringsafdelingen, bl.a. om nedrykningsmatchen og flere politiløb

Hej folkens.

3.-4. divisions op-/nedrykningsmatch d. 21. september 2014.

Efter vores nederlag i både forårets og efterårets 3. divisionsmatcher skulle vi i dag ud i op-/nedrykningsmatchen, idet de 2 nederste klubber i 3. division i årets sidste match kæmper mod 2 øverst placerede i 4. division om næste år placering i divisionerne.

Allerede før tilmeldingsfristen kunne vi se, at vi ikke ville kunne stille i stærkeste opstilling, da flere på forhånd måtte melde afbud pga. arbejde, familiebegivenheder, andre idrætsaktiviteter, således at vi ved den normale frist kun kunne stille med 21 løbere.

Op til fristen for eftertilmeldingen kom der heldigvis endnu 3 m/k – oven i købet på baner, hvor vi var tynd besat eller slet ikke havde nogen – så på dagen kunne vi samlet stille med 24 løbere, hvilket er langt under vores normale – og nødvendige – antal for at kunne gøre os gældende.

Morgenen oprandt med regnbyger efter længere tids flot efterårsvejr, så vi kunne se frem til en våd tur i skoven, hvor alle grene, bregner og græs var mættet af væde, hvilket gjorde banerne tunge og mental længere end de virkelig var.

For en gangs skyld var alle tilmeldte mødt op på dagen, gensynsglæden var stor, da flere løbere havde holdt længere pauser og på andre måder været forhindret, ligesom en hel del nye ansigter var dukket op for at supplere de, der var forhindret.

På herrernes bane 1 blev Sebastian Bang, Peter Augustinus Andersen, Tore Sten Andersen og Emil Bang Nielsen henholdsvis nr. 3, 6, 7 og 10, På bane 2, hvor Jørn Lind var den eneste løber fra PI, sørgede han for at tage 1. pladsen – 7 min. foran nr. 2.

På bane 3 lå vi ikke i toppen, men til gengæld havde vi ikke noget at lade hinanden høre da jeg, Henrik Wiberg og Brian Lind kom ind som nr. 10, 11 og 12 (og alle tog point med hjem).

På bane 4 kom vores ”nye” mand (i civilt regi), Søren Jensen (H-65) ind på en 11 plads, mens Leif Berg-Sørensen på bane 5 fik en 16. plads, og alligevel tog begge 3 x 2 point med hjem.

I gruppe 6 havde vi desværre ingen herrer under 16 år, men til gengæld havde vi på bane 7 Christopher Wiberg på 1. pladsen, samt Erik Skriver og Jesper Kracht på 3. og 4. pladsen.

På damesiden vandt Mette Stub bane 1, mens Elin Kracht vandt bane 2, ligesom Anne F. Jensen trods sin skade blev nr. 4 på bane 3.

Vi kunne ikke stille nogen dameløbere på bane 4, 5 og 6, men på bane 7 besatte Anni Lind 5. pladsen og på bane 8 kom Lisbeth Haals ind på 8. pladsen, mens Hanne Jørgensen desværre måtte udgå.

Endelig var vi godt repræsenteret på bane 9, hvor Bruno Stub, Karen Piil Kristensen og Bente Dahl blev nr. 1, 2 og 12.

Det bemærkelsesværdige er at (bortset fra én enkelt løber), så tog alle gennemførende løbere fra PI point med hjem, så alle bidrog til at vores høst points, hvilket dels skyldes Brunos gode planlægning i tilmeldingen med hensyn til at udnytte de sparsomme ressourcer, men naturligvis også at vores løbere er rigtig godt med fremme i rækkerne.

Desværre var overmagten denne gang for stor fra de klubber, der er på vej op fra 4. division, idet vi måtte se os slået af alle de 3 andre klubber, og vi er derfor i 2015 henvist til 4. division. Men vi kommer tilbage.

Det viser desværre også endnu en gang, at vi både mangler en del løbere over de 60 år, nogle børne- og ungdomsløbere, samt naturligvis at alle, der til daglig løber og er rutinerede i o-løb, har tid og mulighed for at deltage i divisionsløbene, så vi kan få så mange som overhoved mulig med i skoven og hente point.

Der var så altså i dag igen noget meget symbolsk over regnbygerne, der trak op over os helt fra starten og gav slip på de tunge dråber, da vi var ved at pakke teltet sammen.

De samlede resultater findes under http://www.fiforientering.dk/arrangementer/divisionsmatch.html

HUSK at der stadig er flere politiløb i efteråret.

Tirsdag d. 30/9 er der Antvorskovløb i Korsør,

Tirsdag d. 7/10 er der Teglstrupløb i Nordsjælland og

Tirsdag d. 28/10 er der Fælles Klubmesterskab i Randers.

Indbydelserne kan snart findes på afdelingens hjemmeside under http://piorientering.dk/loeb-og-resultater-20

Med venlig hilsen

Jan Kofoed Nielsen

PI-København, Orienteringsafdelingen