Hjem / Medlem / Links

Links

Butikker og grej

O-butikken

Specialbutik med alt det orienteringsudstyr man kan tænke sig. Sko, kompasser, tøj, skærme m.m. Er ofte at finde på stævnepladsen til de store løb rundt i Danmark.

Møller Sport

Orienteringsbutik startet af en familie af o-løbere. Har alt man skal bruge indenfor kompasser, briller, rygsække og meget andet.

Løberen

Løbebutik som også har diverse o-udstyr. Har en hel kæde af fysiske butikker rundt i landet, så det er muligt at prøve fx sko før et køb.

Forbund og foreninger

Dansk Orienterings-Forbund

Dansk Orienterings-Forbunds officielle hjemmeside. Her finder du nyheder, stævnekalender, vejledninger med meget mere.

Politiets Idrætsforening - København

Idrætsforening for ansatte i Københavns Politi. Består af 15 afdelinger bl.a. herværende Orienteringsafdeling.

Dansk Politiidrætsforbund

Hovedorganisationen i dansk politiidræt. Her finder du bl.a. kalender med alle politi-idrætsstævner, indbydelser, resultater, nyheder m.m.

Diverse

O-service

Oversigt over åbne civile løb i Danmark. Tilmelding foregår direkte via O-service og kræver, at man er medlem af en dansk orienteringsklub.

O-track

O-Track er en tjeneste som gør orientering sjovere for både begyndere og erfarne orienteringsløbere. Man kan bruge enten sit GPS-ur eller sin mobil-telefon til at tracke sit løb, uploade sit track til O-track og derefter gense kort og bane med sit track og sammenligne og dele vejvalg og stræktider med andre løbere.

Find vej i Danmark

Der står mange, mange faste poster rundt i de danske skove. Her kan du finde kort og baneforslag i forskellige længder, lige til at printe ud og tage med på tur.

Orientering.dk

Dansk Orienterings-Forbunds officielle hjemmeside. Her finder du nyheder, stævnekalender, vejledninger med meget mere.