Hjem / Sådan bliver du medlem

Sådan bliver du medlem

Velkommen

Hej og velkommen til Orienteringsafdelingen i Politiets Idrætsforening – København. Skønt, at du har interesse for denne dejlige sport!

I PI København samles vi til orienteringsløb både i det civile liv og til “politiløb”. Vi har plads til alle slags løbere og der findes både korte, lange, nemme og svære orienterings-baner. Vi har ikke noget klubhus, ingen faste træningsdage og ingen træner. Til gengæld er vi en flok engagerede og erfarne o-løbere, som naturligvis hjælper nye løbere med at komme godt i gang.

Hvis du skal ud og løbe orienteringsløb for første gang, kan det være en fordel at læse vores begynder-vejledning. Er du derimod en erfaren løber, er det bare at tilmelde sig et løb og komme i skoven.

Hvordan bliver jeg medlem?

Ønsker du at blive en del af fællesskabet i Orienteringsafdelingen skal du være medlem af Politiets Idrætsforening København. Derudover skal du også være medlem af Orienteringsafdelingen. Der er ikke noget særkontingent for at være medlem i Orienteringsafdelingen, så du skal blot betale kontingent til PI København.

Kontingentsatser 2021 for PI København:

Voksen: 65 kr. pr. måned
Politiskoleelev på SU: 0 kr. pr. måned
Ung under 18 år: 32,50 kr. pr. måned

For at melde dig ind i Orienteringsafdelingen, skal du kontakte afdelingens formand, Jan Kofoed Nielsen.

Hvem kan melde sig ind i Orienteringsafdelingen?

Som medlemmer i Politiets Idrætsforening København, og dermed også Orienteringsafdelingen, kan optages alle under rigspolitichefen ansatte samt deres ægtefæller, samlevere og børn. 

Medlemskabet kan fortsætte ud over pensionsalderen.

Andre interesserede kan optages med Orienteringsafdelingens godkendelse.