IMG_9942

Den gamle garde leverede igen

Til DM-stafet i orienteringsløb i Gribskov Mårum d. 14. september leverede “den gamle garde” virkelig varen og viste igen deres styrke:

Torkil Hansen lagde stærkt ud i den fælles start, men formentlig på grund af at han nåede at få et overblik over banen og den rigtige retning til førsteposten, løb han sit eget løb og kom ind i skiftezonen kun fire sekunder efter den førende løber (fra et hold, der samlet endte langt nede på listen) – og flere minutter før de senere nærmeste konkurrenter.

Peter Sørensen tog over, og som sædvanligt gav han sig fuldt ud, hvilket også burde fremgå af billederne, hvilket bragte ham rundt i næst hurtigste tid.

På tredjeturen satte Bruno det lange ben foran, men på vej ind til publikumsposten lå Bruno kun lige i hælene på Keld Gade fra Viborg, der tilsyneladende havde løbet sig ind på PI’s hold.
Keld Gade havde dog så travlt, at han i farten ikke fik klippet posten rigtigt, hvorfor han måtte vende om og klippe den ordentligt. Bruno holdt hovedet koldt og fortsatte rundt i den lille sløjfe, før han kunne sætte spurten ind og løbe holdet til velfortjente GULDmedaljer.

Da der er gaflinger på alle turene, er det svært at sammenligne de tre ture med hinanden og med konkurrenterne på de andre hold, men samlet set leverede PI-holdet en utrolig flot indsats – og sammen er de sgu’ stærke og hurtige.