Elin

Sådan…

DM i natorientering blev afviklet i Hostenshuus Skov ved Fåborg og med Søren Klingenberg som stævneleder.

Tre PI’ere havde fundet vej. Elin var den ene, og det var selvfølgeligt, at hun var en af favoritterne. Elin er i lighed med os andre også blevet ældre, og derfor stillede hun op i D 50.

Reglerne sagde, at første start først kunne være en time efter solnedgang, så første start gik klokken 19.40. Agnes og jeg havde start lige efter kl. 21.00. Torkil kl. 20.03, mens Elin gik i skoven kl. 19.50.

Elin startede med at bomme post 1, men ellers havde hun et fejlfri løb, og blev dansk mester med tiden 37.00 for de 3,98 km. 14 sekunder foran sølvmedaljevinderen og 35 sekunder foran bronzemedaljen, så det var et tæt løb i Dame 50.

Jeg havde kørselsfællesskab med Elin og datteren Agnes, som stillede op i Dame 20. Vi havde under kørslen til Fåborg aftalt, at det netop var nu, at Agnes skulle slå til. Hun var også blandt favoritterne, men i lighed med Elin, kiksede hun også post 1 og måtte derfor tage til takke med sølvmedaljen, 27 sekunder fra guldet; men et flot resultat.

Alle gode gange tre blev holdt i hævd, idet jeg i Herre 65 også formåede at bomme post 1, endda med ca. to minutter.  Derudover havde jeg et fejlfri løb og var faktisk meget godt tilfreds med fjerdepladsen, 56 sekunder fra bronzen og hele 4.38 og 6.20 fra sølv og guld.

Torkil stillede op i Herre 60, men havde desværre det uheld, at han efter post 9 løb ind i en større grangren, som ramte ham i brystet med to bøjede ribben til følge. Torkil måtte udgå, og der venter ham nu nogle ugers pause fra løbene. Ærgerligt, idet vi havde samme bane, og ved sammenligning kunne vi konstater, at han ved post 9 var ca. to minutter hurtigere end mig. Havde han løbet med samme tempo resten af ruten, ville han også kunne have fået en placering som nr. 4.  Skulle nogen have lyst til at sende ham en hilsen og god bedring, så husk ikke at være så ”uheldig”, at I sender en joke med; han kan ikke tåle at grine.

Et meget fint stævne fra Fåborg OK’s side, men vi var lidt flade, da vi landede i Glostrup klokken 01.15, og Elin og Agnes landede nok først i Helsinge ved totiden.

Hilsen

Peter