Nedrykningsmatch 2017

Søndag d. 24. september skulle vi igen til divisionsmatch, denne gang i Ravnsholt Skov, hvor der var nedrykningsdyst.

Hvad lavede vi her? Er vi på vej ned???

Jan havde skrevet til alle medlemmer i PI-Københavns Orienteringsafdeling, og heldigvis var der rigtig mange, der havde læst og forstået mailen med ”råb” om hjælp, og vi var 32 glade løbere. Hvor var det dejligt, at se jer alle sammen!!!

Jeg begav mig ud på min bane, der heldigvis var på gode stier, som jo fulgte det noget kuperede terræn. På en af de små stier fik jeg en af de oplevelser, man meget sjældent får, når man er til o-løb.

Ved siden af stien red en mand på en hest og kaldte på sit kæledyr, som var med i skoven. Normalt er det en hund, men denne dag var det en løsgående, broget gris, som lystrede navnet Øffe – Det er sådan et øjeblik jeg ville ønske, jeg kunne tage med hjem og vise til alle dem, der ikke forstår, hvorfor det er dejligt at løbe orienteringsløb!

Det var en rigtig dejlig dag, solen kom frem lige før løbet startede, og i vores telt varmede den hele dagen. Vi var gode og kom igennem vores baner, og især alle dameløberne tog en masse point.

Planen for dagen lykkedes: Vi bliver i 4. division, og det vil være sjovt, hvis vi næste år skal løbe oprykningsmatch :).