Jan modtog PI Københavns guldnål

Jan Kofoed - GuldnålVed årets generalforsamling fik vores mangeårige formand, Jan Kofoed Nielsen, overrakt PI Københavns guldnål. Se i indstillingen herunder hvorfor:

“Jan blev valgt ind i bestyrelsen for Orienteringsafdelingen ved medlemsmødet d. 29.01.99. Et år senere, d. 04.02.00, blev han valgt som formand, og han har været dette uden afbrydelse siden.

Valget af Jan som formand viste sig at være et rigtig godt valg, for Jan har gennem hele sit arbejde vist sig at være en meget flittig, stabil og loyal formand til stor gavn for afdelingen.

Jan har meget uselvisk stillet sin arbejdskraft til rådighed, hver gang der har været brug for det ved de løb, afdelingen har stået for, og det er ikke få gennem årene. Han har også medvirket til at fastlægge datoerne for løbene, så han har haft mulighed for selv at være til stede med en hjælpende hånd.

Jan har især vist sin styrke som administrator, og han har været en meget flittig deltager ved møder i både DOF, Østkredsen og PI København. Det er ikke mange møder, der er gennemført uden Jans deltagelse.

Jan har også været meget flittig til at videreformidle informationer til afdelingens medlemmer – det være sig både oplysninger om beslutninger, der har betydning for medlemmerne, og oplysninger om løb og stævner; alt sammen til gavn for medlemmerne.

En enig bestyrelse indstiller således Jan Kofoed Nielsen til PI Københavns guldnål.”