Flotte resultater til DM

I weekenden d. 29. og 30. august blev der afholdt DM i orienteringsløb i disciplinerne mellemdistance og sprint.

Mellemdistancen blev afholdt i Aggebo-Græsted Hegn, hvor flere af PI Københavns Orienteringsafdelings medlemmer deltog.

Her skal blot nævnes et par stykker, der til gengæld gjorde afdelingen stor ære.

I klassen H65 blev de to første pladser besat af vores to mest erfarne pensionister, der altid har en indbyrdes kamp, men denne dag satte de de andre danske koryfæer til vægs.

Peter Sørensen blev nr. 1 med Torkil Hansen 2½ minut efter. Fantastisk med to PI’ere øverst på resultatlisten.

Elin Kracht blev nr. 4 i klassen D50, mens de øvrige deltagere fra PI placerede sig længere nede på resultatlisten.

Dagen efter var der sprint i den østlige del af Hillerød, og her gjorde de nævnte PI’ere sig igen gældende.

Elin vandt i klassen D 50, og denne gang var det Torkil, der trak det længste strå i forhold til Peter, idet Torkil igen blev nr. 2, mens Peter måtte nøjes med en fjerdeplads kun tre sekunder fra tredjepladsen.

En weekend med to vindere, to andenpladser og to fjerdepladser til PI Kbh. i kamp mod de bedste danske løbere i D50 og H65. Flot.

………….

Den 13. september blev der afholdt DM i disciplinen langdistance i Hjelm Skov ved Åbenrå. Her blev det igen til flotte placeringer for Torkil og Peter med Torkil som den indbyrdes vinder.

I klassen H65 besatte Torkil fjerdepladsen med Peter godt et minut efter på femtepladsen.

Det kan hermed konkluderes, at selv om der på grund af restriktionerne i forbindelse med coronavirussen ikke har været afholdt ret mange orienteringsløb i løbet af året, har flere formået at holde formen ved lige.