Elin gjorde det igen

Endnu engang har Elin hentet en DM medalje.

Elin og Torkil deltog den 6. oktober i DM i nat-orientering som blev løbet i Rørvig Sandflugtplantage. Et område som sjældent benyttes til orienteringsløb. Desværre kunne jeg ikke selv deltage, men jeg synes alligevel, at der skal være en lille omtale af Elins fine præstation.

Da jeg via sms lykønskede Elin med sølvmedaljen i D 45, skrev hun følgende tilbage: ”Lagde desværre ud med mange bom, men hvad gør det, når ens konkurrenter bommer mere”.  Elin vandt sølv i tiden 47.18, ca. 3 minutter efter vinderen og ca. 2 minutter foran bronzemedaljen.

På billedet er Elins bane, og den ser noget svær ud af en nat-bane at være. Så flot gået!

Torkil endte på en, efter min vurdering, lidt skuffende 8. plads i H 60. Han fik selvfølgelig også en sms og det med beskeden ”Havde forventet lidt mere af dig til DM nat” efterfulgt af en smiley. Vi er vel venner, så jeg kan være lidt kæk. Torkil svarede tilbage:

”Det gik desværre slet ikke til DM. Post 1 fik jeg meget usikkert og på vej til post 2 blev jeg bare helt væk og lagde 7 min. Sikke noget skidt. Men et meget flot arrangement. Meget lumsk skov, god bane. Perfekt altsammen – bare ikke mig.”

Sådan går det jo engang imellem, det kender vi alle.