Beretning fra Københavner Cup 3. etape

En yderst vigtig dag var oprunden. Muligheden for at sikre mig den samlede sejr på bane 5 nærmede sig. Københavner Cuppen’s 3. etape skulle snart starte.

Det havde regnet lidt op til dagen, men nu viste vejrguderne sig fra deres bedste side. Jeg havde sovet godt, stået tidligt op, så der var tid til et godt morgenmåltid og en god kop kaffe. Ungerne og konen var blevet kysset farvel, og min kones sidste ord, inden døren lukkede bag mig, hang stadig i mine ører: ”Nu sørger du for at komme hjem med noget vin!”

Vi mødtes på Slagelse PG og drog friske af sted mod det nordsjællandske (nogle af os mere friske end andre). En lidt amputeret flok, idet et par stykker peb lidt over ”skader” i forbindelse med et kortere (meget langt) løb i det jyske.

Vi ankom i god tid, og da jeg var sidste mand på listen, så havde jeg rigtig god tid til at stå og nyde den lille flok forslugne myg, der var støvet op i dagens anledning.

Så gik starten. Jeg spurtede af sted og fandt relativt hurtigt post 1. Til min irritation opdagede jeg, at banelæggerne havde lavet en stor fejl !!! De havde skrevet et forkert postnummer på postdefinitionen. Hvor amatør-agtigt var det ikke lige?!?!? Inden jeg klippede posten, tog jeg lige et ekstra kig på kortet, denne gang med kompasset holdt op ved siden af. Herefter bandede jeg atter, men denne gang af mig selv, da jeg godt kunne se, at jeg formentlig (helt sikkert) stod det ”falske” sted. Jeg var dog ikke helt sikker på, præcis hvor dette sted var, så jeg løb lidt rundt, indtil jeg kunne fastlægge min position, og derfra fandt jeg lynhurtigt den korrekte post 1.

Så var løbet skudt rigtigt i gang.

Jeg drønede videre til post 2 og nåede kortvarigt at tænke, at her havde de FAN´ME lavet samme fejl, men skød dog hurtigt tanken til side, tjekkede kortet og fik løbet videre til den rigtige post 2.

Herfra gik det faktisk ret godt, og på trods af en lidt ringe start så var det en helt fantastisk dag i naturen. Efterhånden så har jeg også opnået den færdighed at vide, at når jeg tænker, at banelæggerne har sat en post forkert eller skrevet forkert nummer på, så er det helt sikkert, fordi jeg står et andet sted, end jeg tror.

Men efter tre sejre (dog ikke kæmpe sejre) på bane 5, må jeg nok sande, at jeg bliver nødt til at rykke op på bane 3. Så fremover vil jeg satse på lodtrækningspræmierne igen.

Min kone fik dog sit krav opfyldt, idet jeg faktisk kom hjem med hele to flasker vin. Hun blev glad.

Tusind tak for et godt løb.

 

Dennis Blæsbjerg

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi